#tartbangicod
Advertisement
Delivering those 3boxes of happiness. Terima kasih kak miera tlg kita bagikan cheesetart kat customer! Thanks jugak kat Nuwai and sis yg buat surprise party sudi order cheese tart dgn kita. Flavours as requested. Harap korang suka πŸ€—.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi #tartbangicod #tartbangi #southvillecitybangi #savannasouthvillecity #tart #keksouthville #ukm #tasty
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
4

Delivering those 3boxes of happiness. Terima kasih kak miera tlg kita bagikan cheesetart kat customer! Thanks jugak kat Nuwai and sis yg buat surprise party sudi order cheese tart dgn kita. Flavours as requested. Harap korang suka πŸ€—. . . #tarts #shel

Savanna Executive Suite
Comments

@hidayahmuslim Berapanii

@the_baker_shoppe @hidayahmuslim hiii, yg box besar RM75 49pcs dear. Box kecil 25pcs RM40 πŸ˜‰

Terima kasih Sis @kiaashi repeat order cheese tart dgn kita πŸ€—πŸ€—.
Done deliver the 3boxes of cheese tart.
.
.
.
 #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi #tartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
2

Terima kasih Sis @kiaashi repeat order cheese tart dgn kita πŸ€—πŸ€—. Done deliver the 3boxes of cheese tart. . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheeseta

Comments

@kiaashi Thank you so much @the_baker_shoppe πŸ€—β€οΈπŸ˜˜ Licin tadi 3 boxes tak sempat nak ambil gambar or video πŸ˜… SEDAAAAP SANGAAAT !

@the_baker_shoppe @kiaashi sama² dear 😍😍

Musim cuti pun kami masih ambil order ya!

Anyway, terima kasih untuk customer sudi order dan support kami dari semasa ke semasa. 

Happy weekend!

P/s: details di bio ya

#thebakershoppe #cheesetartmontok #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
4

Musim cuti pun kami masih ambil order ya! Anyway, terima kasih untuk customer sudi order dan support kami dari semasa ke semasa. Happy weekend! P/s: details di bio ya #thebakershoppe #cheesetartmontok #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartseda

Comments

@the_baker_shoppe @lubuk.susuk.moden thank you😁

@the_baker_shoppe @nurfarahin_paen89 Terima kasih. Hanya yang terbaik untuk customer❀

Thank you very much Sis Kia for ordering big box of assorted cheese tarts
Hope u gonna love it ! .
.
.
#cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
6

Thank you very much Sis Kia for ordering big box of assorted cheese tarts Hope u gonna love it ! . . . #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbang

Comments

@kiaashi @the_baker_shoppe Guys you have to try the lemon cheesetart okay sedap gila sprinkle with some fresh grated coconut pulak 🀀 and the strawberry perfectly balance the taste masam manis lemak cheese and a hint of chocolate jam yumm yumm !!!

@the_baker_shoppe @kiaashi thank you for the compliments 😍😍

Yesterday's surprise delivery for Christmas celebration. Big box of cheese tart. Thanks Ms.Hanitha for the trust :)
Holiday mood on ! 
.
.
 #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi #bakeoftheday
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
4

Yesterday's surprise delivery for Christmas celebration. Big box of cheese tart. Thanks Ms.Hanitha for the trust :) Holiday mood on ! . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #ch

Comments

@syed_sharul_affandi Semoga harini lebih baik dari semalam πŸ‘³.

@the_baker_shoppe @erin.klubnalalehnilai πŸ˜†πŸ˜†

5box of assorted cheese tart. Thanks you Ms Selvee ordering cheese tart for your niece's mahendi night. Thank you for the compliment πŸ€—πŸ€—
.
.
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
2

5box of assorted cheese tart. Thanks you Ms Selvee ordering cheese tart for your niece's mahendi night. Thank you for the compliment πŸ€—πŸ€— . . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangic

Comments

@n_waniehana Brape rm kalau mcm ni

@the_baker_shoppe @n_waniehana hai sis 😍, sekotak yg 25biji RM40

Advertisement
Happy Birthday!! Thanks Sis Zura order cheese tart utk bday suaminya.. Thanks Sis Natalie repeat order tart shell dari sayaaa 
. .
.
.
 #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Happy Birthday!! Thanks Sis Zura order cheese tart utk bday suaminya.. Thanks Sis Natalie repeat order tart shell dari sayaaa . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheese

Advertisement
Haaa.. Ni feedback dari Sis Safura yg order cheesetart smlm.. Dapat je terus habis separuh .
Cik Na happy bila cust Cik Na gembiraa πŸ€—πŸ€—... Thanks ya sis.
.
.
.
.
 #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Haaa.. Ni feedback dari Sis Safura yg order cheesetart smlm.. Dapat je terus habis separuh . Cik Na happy bila cust Cik Na gembiraa πŸ€—πŸ€—... Thanks ya sis. . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #b

Terima kasih Sis Safura and Sis Siti order dari Cik Na cheese tart & tart shell (^^,)
.
.
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Terima kasih Sis Safura and Sis Siti order dari Cik Na cheese tart & tart shell (^^,) . . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nil

Terima kasih Sis @Aima Zahra dari cheras yg sudi order big box cheese tart  dari saya.... Petang baru sempat upload. Thanks a lot ya sis :)
.
.
.
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Terima kasih Sis @aima Zahra dari cheras yg sudi order big box cheese tart dari saya.... Petang baru sempat upload. Thanks a lot ya sis :) . . . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tart

Today's done! Thanks for the trust. :) Kami still terima order lagi ya utk tart shell and cheese tart πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
2

Today's done! Thanks for the trust. :) Kami still terima order lagi ya utk tart shell and cheese tart πŸ€—πŸ€—πŸ€— . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumchees

Comments

@ctareten Pm hrga

@the_baker_shoppe @ctareten hai dear, cheese tart small box 25pcs RM40, Big box 49pcs RM75. Ada 5 flavours to choose :)

Assorted cheese tart, 5flavours, 1 box 25pcs. Terima kasih Sis Mai order dari Cik Na. .
.
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Assorted cheese tart, 5flavours, 1 box 25pcs. Terima kasih Sis Mai order dari Cik Na. . . . . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nil

100 pcs mix flav Ori dan Oreo Tart Shell, terima kasih Kak Zu ! .
.
Sesapa lagi nak selit order kulit tart boleh pm ya :)
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

100 pcs mix flav Ori dan Oreo Tart Shell, terima kasih Kak Zu ! . . Sesapa lagi nak selit order kulit tart boleh pm ya :) . . #tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #

Haaa.. Korang yang selalu buat kulit tart tu tahu kan lecehnya nak buat kulit tart ni. .
.
Jom dapatkan kulit tart dari The Baker Shoppe Cik Na ! Mudah kan bila dah ada kulit tart sedia ada sblm nak buat tartlets tu. Semua homemade dan ada rasa tersendiri,bukan pewarna semata tau ! .
Ada 5 flavours : .
.πŸ§€ Original .πŸ§€ Redvelvet .πŸ§€ Oreo
.πŸ§€ Pandan .πŸ§€ Chocolate .
.
Dijamin rangup gila dan sedap k! Haa..cuba jgn tak cubaaa
.
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi #homemadetartshell
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
0

Haaa.. Korang yang selalu buat kulit tart tu tahu kan lecehnya nak buat kulit tart ni. . . Jom dapatkan kulit tart dari The Baker Shoppe Cik Na ! Mudah kan bila dah ada kulit tart sedia ada sblm nak buat tartlets tu. Semua homemade dan ada rasa terse

Rasa macam bosan biskut tart tu warna lain2 tapi rasa serupa?  Semua rasa pewarna dan perisa tambahan je?

Jangan risau, kami The Baker Shoppe ada terima tempahan shell tart lain2 flavours ya. Ni bukan pewarna semata-mata tau!

Ada 5 flavours shell tart yg kami sediakan : Original
 Oreo
 Chocolate
 Red Velvet
 Pandan

Tastefull in every bite gituuu.. .
.
.
#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
2

Rasa macam bosan biskut tart tu warna lain2 tapi rasa serupa? Semua rasa pewarna dan perisa tambahan je? Jangan risau, kami The Baker Shoppe ada terima tempahan shell tart lain2 flavours ya. Ni bukan pewarna semata-mata tau! Ada 5 flavours shell t

Savanna Executive Suite
Comments

@qashmeeraofficial πŸ‘

@the_baker_shoppe @qashmeerahijab 😍

Assorted Cheese Tart in the house!

Satu kotak ada 5 flavour : πŸ§€ Oreo
πŸ§€ Redvelvet πŸ§€ Blueberry choc πŸ§€ Pandan Lemon πŸ§€ Choc Nip

Ada 2 size box :

25biji RM40
49biji RM75

Kalau nak, boleh dm Cik Na laju2 k. Kalau nak custom request cheesetart pun boleh dm k 

#tarts #shelltart #tartshell #cheesetartsedap #cheesetart #sayajualcheesetart #cheese #bangi #tartbangicod #cheesetartbest #premiumcheesetart #kajang #nilai #semenyihkajangbangi #cheesetartgebu #cheesetartmontok #sayajualcheesetartmurah #cheesetartgebumurah #sayajualtartshell #tartlets #cheesetartselangor #cheesetartbangi
The Baker Shoppe - @the_baker_shoppe Instagram Profile - InstaHats
the_baker_shoppe
2

Assorted Cheese Tart in the house! Satu kotak ada 5 flavour : πŸ§€ Oreo πŸ§€ Redvelvet πŸ§€ Blueberry choc πŸ§€ Pandan Lemon πŸ§€ Choc Nip Ada 2 size box : 25biji RM40 49biji RM75 Kalau nak, boleh dm Cik Na laju2 k. Kalau nak custom request cheesetart pun boleh

Selangor
Comments

@kiaashi Kalau delivery ke petaling jaya berapa rm ? No min order for cod atau ada min order untuk cod ? Thanks

@the_baker_shoppe @kiaashi sy dm ya sis :)